Zoekkey Nederland

Mobiele website

Je bent hier: ZoekkeyMobiele website
Google heeft officieel aangekondigd dat mobiele gebruikersgemak, per 21 april 2015, een belangrijke factor gaat worden binnen de zoekresultaten van Google. Is uw website niet mobiel vriendelijk? Zorg er dan voor dat uw website voor deze datum is aangepast zodat u geen last krijgt van een daling van bezoekers.

Wie is Zoekkey?
Zoekkey is een full service internetbureau gevestigd in Breukelen en is gespecialiseerd in de ontwikkeling van zoekmachine vriendelijke websites.

Zoekkey is o.a. werkzaam voor Eetcafe het Regthuys, Expert Breukelen en Pedicure Breukelen.

Maak kennis met Zoekkey en zorg dat ook uw website wordt gevonden na 21 april 2015.

Neem contact op

Wat gaat er gebeuren?

Google heeft officieel aangekondigd dat het hebben van een mobiele website gaat mee tellen in de zoekresultaten van Google. Kortom, heeft u geen mobiele website dan is de kans groot dat u niet meer tussen de eerste resultaten van Google staat. Dit kan grote gevolgen hebben voor uw huidige bezoekersaantallen. De mobiele zoekopdrachten die in Nederland worden gedaan zijn ongeveer 50% van alle zoekopdrachten die verwerkt worden door Google en dit stijgt nog jaarlijks.

Google wil de gebruiker een zo goed mogelijke gebruikerservaring bieden en stelt dan ook, dat als een website niet mobiel vriendelijk is, deze ook niet kan leiden tot een positieve gebruikerservaring.

Test uw website

Typ hieronder uw websitepagina zonder http(s) en klik op "test uw website"


Neem contact met
ons op voor een afspraak

Stuur uw gegevens en er wordt binnen 24 uur contact opgenomen met u.


Waarom moet ik hier iets aan doen?

In Nederland gebruikt men in het overgrootste deel ( meer dan 95% ) de zoekmachine van Google om zijn of haar zoekopdracht te doen. Is uw website niet mobiel vriendelijk dan zal dit leiden tot een daling van bezoekersaantallen aangezien Google de website zal benadelen in de rankings en uw website niet zichtbaar zal zijn bij deze zoekopdrachten die uw potentiele klant doet in de zoekmachine van Google.

© NEO Zoekkey Nederland | disclaimer