Zoekkey Nederland

Online marketing nieuws

Je bent hier: Zoekkeyonline marketing nieuws ➙ Google Now gelanceerd, vergeet uw bedrijfsvermelding niet in Google Places.

Google Now gelanceerd, vergeet uw bedrijfsvermelding niet in Google Places.

Google Now gelanceerd, vergeet uw bedrijfsvermelding niet in Google Places.

Google Now moet het nieuwe platform worden voor Android gebruikers, echter is er ook een uitrol ontdekt in de homepage van Google. Google Now geeft gebruikers informatie op basis van behoefte, tijd en fysieke locatie. Nu Google Now ook gentegreerd gaat worden bij desktopgebruik wordt het des te belangrijker om een juiste vermelding te hebben in Google Places.

Google Now biedt informatie op basis van locatie, tijd en behoeften van de zoekopdracht. Zo zullen er bij een zoekopdracht zoals "Restaurant" in "Amsterdam" om "18.00" in de resultaten restaurants uit Amsterdam verschijnen die gebaseerd zijn op de gebruiker fysieke locatie. Deze resultaten zullen naar verwachting voortvloeien uit Google Places.

Het wordt dus nog belangrijker om een goede vermelding binnen Google Places te hebben aangezien uw potentiele klanten wel eens op de hoek van de straat aan het zoeken zijn naar een restaurant of bedrijf zoals de uwe.

U kunt hier uw bedrijf aanmelden voor Google Places.
Meer over Google Now

Gerelateerde berichten

Geen gerelateerde berichten

Online Marketing

Online marketing is volop in beweging qua technieken en mogelijkheden. Hoe ga jij om met Big Data of met de nieuwe functionaliteiten van Google Adwords. Haal jij het maximale uit alle online marketing kanalen? Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen door de online marketing facts van Zoekkey
© NEO Zoekkey Nederland | disclaimer