Zoekkey Nederland

Webhosting

Je bent hier: ZoekkeyWebhosting
De beschikbaarheid en laadtijd zijn belangrijk voor jouw website - kies hierom een kwalitatieve webhosting
Om uw website te publiceren op het internet heeft u zogeheette webhosting nodig. Wij van Zoekkey verzorgen graag uw webhosting. U kunt er vanuit gaan dat uw website altijd snel en bereikbaar is. Naast u website werken de meeste websites op een achterliggende databank ( SQL ). Wij richten voor al onze klanten deze databank in, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft en u zich kunt richten op de zaken waar u goed in bent.

Kwaliteit en flexibliteit
Wij staan voor snelheid en bereikbaarheid. Wij streven naar een 99.9% uptime zodat uw website altijd snel en bereikbaar is. Heeft u meerdere domeinnamen of claimt u domeinnamen naast uw bestaande domeinnaam? Wij koppelen als een van de weinig in Nederland verschillende domeinnamen aan hetzelfde webhostingpakket met verschillende inloggegevens. Hierdoor hoeft u niet bij elke website die u wilt publiceren direct een webhostingpakket aan te schaffen. Hierdoor houdt u uw kosten in de hand.

Zekerheid
Onze servers zijn allemaal gevestigd in Nederland en zijn verbonden met de belangrijkste backbones van Nederland. Van onze servers worden dagelijks back-ups gedraait zodat wij altijd uw gegevens terug kunnen zetten zou gauw dit nodig dient te zijn.

Klantvriendelijkheid
Wij staan u graag te woord over de mogelijkheden bij Zoekkey. Heeft u bijvoorbeeld meerdere websites of domeinnamen? Wij maken graag een pakket voor u op maat naar uw wensen.

De laadtijd van uw website is uiterst belangrijk
Sinds de komst van Google's speedrank ( 2009 ) is de laadtijd van de website relevant geworden voor uw positie binnen de zoekmachines ( Google, Bing, Yahoo ). Onze combinatie van webhosting en website ontwikkeling zorgt dat uw website optimaal geladen wordt.

Neem contact met ons

© NEO Zoekkey Nederland | disclaimer